+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2021

Emilia Frankowska

Emilia Frankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, którą mogę polecić każdemu z całego serca. Wykłady bardzo ciekawe, prowadzone z pasją. Pan Robert bardzo cierpliwy, potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć i podnieść na duchu. Jazdy zawsze w miłej atmosferze, dzięki czemu udało się zdać egzamin bez stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię. Na zielonym.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.09.2021

Szymon Mitura

Szymon Mitura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera w samochodzie. Pan Robert dobrze wie jak przekazać wiedzę a z doświadczenia wiem że spora część instruktorów ma z tym problem. W przypadku Pana Roberta profesjonalizm na najwyższy poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za super opinię

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2021

Grzegorz Olatowski

Grzegorz Olatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, instruktor z powołania, zawsze wszystko wytłumaczy, wyjaśni. Świetne przygotowanie do egzaminu, dzięki czemu przebiegł on bez stresu i nic mnie nie zaskoczyło.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.07.2021

Zosia Morawska

Zosia Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor w mieście! Zdecydowanie polecam. Super przygotowanie do egzaminu, Pan Robert cierpliwy, napewno instruktor z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2021

Zuzia Papaj

Zuzia Papaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam, nie da się lepiej trafić. Pan Robert zawsze pozytywnie nastawiony i służy pomocą do samego końca- pozytywnego wyniki egzaminu!!!!!!Jak wybierać to tylko Nauka Jazdy RobLech!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2021

Kinga Lepka

Kinga Lepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor, ktory dodaje skrzydeł. Bardzo bałam sie egzaminu, a dzieki Panu Robertowi okazał sie pestką! Można sie dogadać ze wszystkim spokojnie, ceny atrakcyjne a szkolenie na najwyzszym poziomie. Dodatkowo autko pachnące jeszcze nowością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2021

Marta Majcher

Marta Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w mieście. Instruktor profesjonalny, cierpliwy, z indywidualnym podejściem do każdego kursanta. Pomimo mojego strachu przed jazdą samochodem, po kursie poczułam się pewnie, a egzamin zdałam bezbłędnie. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.04.2021

Monika Szczebak

Monika Szczebak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny, baaaardzo cierpliwy i wyrozumiały instruktor, który ciekawie przekazuje swoją wiedzę. Jazdy odbywają się w miłej atmosferze. Jest z kutsantem do końca- do pozytywnego egzaminu, słóży pomocą i radą. Polecam z całego serducha

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.04.2021

Michał Warchał

Michał Warchał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna obsługa, i bardzo miła atmosfera, bez stresu i bez złości

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2021

Julia Ochocka

Julia Ochocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam, miałam ogromny problem ze zdaniem egzaminu na szczęście pan Robert douczył mnie wszystkich istotnych rzeczy oraz podniósł na duchu za co jestem bardzo wdzięczna właśnie dzięki temu marzenie o prawie jazdy zostało spełnione!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2021

Katarzyna Karpacz

Katarzyna Karpacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła jazdy. Naklepsza w mieście, instruktor najlepszy w mieście. Mega profeska, atmosfera świetna, luźna, koleżeńska. Organizacja dopięta na ostatni guzik. Kontakt z instruktorem możliwy w każdej chwili. Dzięki Robert!!!. Na zielonym !!!!. Polecam, polecam, POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.03.2021

Natalia Cibor

Natalia Cibor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Najlepsza szkoła! Najlepszy, najserdeczniejszy, pozytywny, zawsze uśmiechnięty, konsekwentny instruktor! Podejście indywidualne, elastyczne godziny jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2021

Weronika Grzybowska

Weronika Grzybowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera wszystko dobrze wytłumaczone. Pan Robert jest super da się ze wszystkim dogadać. Polecam prawko zdane za pierwszym

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2021

Kamil Bardas

Kamil Bardas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły jazdy w Świdnicy niż RobLech!!! Super podejście i wspaniałe przekazana wiedza przełożyła się bezpośrednio na pozytywny wynik egzaminu w tak szybkim czasie. Szczerze każdemu polecam. Bezstresowo, na luzie osiągnięty cel. Elastycznie dobierane godziny jazdy praktycznej ustawione pod mój grafik. Udostępniajcie i polecajcie bo Robert robi kawał świetnej roboty i drugiego takiego na Świdnicy nie znajdziecie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2021

Andrzej Chejdysz

Andrzej Chejdysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła nauki jazdy z uczciwym i wyrozumiałym podejściem indywidualnym do każdego kursanta. Pan Robert znakomicie prowadził wykłady, na jazdach można było wiele nauczyć się ,,życia drogowego''. Szkoła jest idealna po względem nauki jazdy , jak i cenowo. Dodatkowo na wyposażeniu szkoły jest nowa Toyota Yaris 2020 (taka jak na wyposażeniu WORD). Gorąco polecam :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2021

Nel Florczuk

Nel Florczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, spokojne i cierpliwe podejście do kursanta co jest bardzo ważne, jasno przekazywane informacje. Dobre przygotowanie do egzaminu, zdane za pierwszym. Polecam wszystkim. :D

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.03.2021

Oliwer Szczerba

Oliwer Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie pod egzamin, zdane bez stresu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2021

Szymon Szymkowiak

Szymon Szymkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, polecam jak najbardziej!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.01.2021

Zuza Czernicka

Zuza Czernicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić OSK RobLech. Począwszy od wykładów, które oprócz teorii były urozmaicane o filmiki i historie ”z dróg”, kończąc na jazdach. Każda godzina wyjeżdżona z Panem Robertem była niezapomnianym drogowym doświadczeniem, a na kolejne jazdy czekałam z niecierpliwością. Pan Instruktor jest bardzo cierpliwym i profesjonalnym nauczycielem. Cały kurs przejechałam bez stresu i w pozytywnym duchu???? Egzamin zdawałam w zimowych warunkach, nie mając doświadczenia w takiej jeździe. Udało się! Dzięki nauce jazdy w RobLechu nie obawiam się przeszkód na drodze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2020

Tomasz Nowak

Tomasz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam! Zdane bez stresu za pierwszym podejściem. Instruktor z powołania, który tłumaczy wszystko z pełnym spokojem i profeską, rzetelnie realizując kurs prawa jazdy. Bez zbędnego stresu i pośpiechu wprowadza i uczy nowych rzeczy. Z RobLechem zdasz prawko szybko i przede wszystkim skutecznie - za pierwszym razem, wystarczy trochę chęci - a resztę wytłumaczy Pan Robert (w sposób zrozumiały dla każdego). :) W samochodzie - co tu dużo mówić, miła atmosfera, luźna gadka i przede wszystkim pełne skupienie na tym co najważniejsze - zachowaniu kursanta na drodze i poprawa ewentualnych błędów. Co tu więcej pisać, po prostu najlepsza szkoła nauki jazdy pod słońcem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.12.2020

Anna Kropornicka

Anna Kropornicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SZKOŁA JAZDY NA MEDAL !Świetne podejście do człowieka, punktualność, jazda w zajebistej atmosferze.NAJLEPSZY NAUCZYCIEL cierpliwy ,pracowity który nie ma problemu ze znalezieniem czasu dla kursanta .Dzięki Robertowi zdobyty najlepszy prezent na Święta .Lepiej trafić nie mogłam. Będzie mi brakować wspólnej jazdy ☺.ZAPISUJCIE SIĘ I SAMI SIĘ PRZEKONACIE ŻE WARTO.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2020

Justyna Oredarz

Justyna Oredarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta szkołę każdemu ponieważ w bardzo prosty nieskomplikowany sposób Pan instruktor tłumaczył aż do skutku zadania egzaminacyjne. Prowadzil po trasach egzaminacyjnych. Przyjemna atmosfera i z uśmiechem na twarzy atmosfera bezstresowa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2020

Julianna Galewska

Julianna Galewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy RobLech i jestem bardzo zadowolona. Jazdy zawsze przebiegały w miłej atmosferze, zawsze bez krzyku i stresu. Pan instruktor wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania, ma odpowiednie podejście do kursanta i również jest bardzo miłym człowiekiem, z którym można pożartować. Egzamin państwowy zdany bezbłędnie. Każdemu polecam i aż szkoda, że się skończyło, najważniejsze, że już z prawkiem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2020

Adrian Augustyn

Adrian Augustyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście bez stresu, bez chorych wymagań, jazdy w bardzo milutkiej atmosferze i oczywiście zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2020

Brajan Pawlik

Brajan Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej godna polecenia. Instruktor bardzo przyjazny, widać od razu, że chce uczyć ludzi, a nie para się tym zawodem z przypadku. Podczas jazd wszystko dokładnie wytłumaczy i nie będzie starał się specjalnie kogoś zdemotywować. Mimo, że mi osobiście dość opornie wiele rzeczy przychodziło, ani razu nie tracił entuzjazmu. Zdane za pierwszym razem, jazdy miło wspominam :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.09.2020

Dominika Rutowicz

Dominika Rutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do każdego kursanta. Polecam każdemu kto szykuje się na zdanie jednego z najważniejszych egzaminów w jego życiu ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2020

Krzysztof Lewandowski

Krzysztof Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.09.2020

Dominika Rutowicz

Dominika Rutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do każdego kursanta. Mogę z całego serca polecić wszystkim którzy przygotowują się do jednego z najważniejszych egzaminów w ich życiu. ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2020

Mateusz Paterak

Mateusz Paterak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak prawo jazdy to tylko z Roblechem! Instruktor z powołania zawsze gotowy na nowe pytania, ewentualną reakcję na drodze gdy sytuacja tego wymaga, dobrze ułożony grafik pracy pod każdego. Mega polcam! 10/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Ola Biłas

Ola Biłas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy! Spokojna, miła atmosfera :) profesjonalizm Pana Roberta jest nie do opisania :D Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem bezbłędnie! Gorąco polecam wszystkim!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak