+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2022

Natalia Oruba

Natalia Oruba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Auto Akademia RobLech! Wsparcie w całym procesie zdobywania prawa jazdy. Świetne przygotowanie do egzaminu, jak i jazdy w prawdziwym życiu. Instruktorzy z wyjątkową cierpliwością, odpowiadali dzielnie na każde zadane pytanie. Zero stresu, na kurs chodzi się z przyjemnością!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Natalia za piękną opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2022

Paweł Tomaszewski

Paweł Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Cały kurs został przeprowadzony profesjonalnie.Bardzo fajna atmosfera na jazdach, dużo opowiadania o jeździe itp. Doskonale przygotowanie do egzaminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paweł Wlk dzięki za super opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.03.2022

Milena Chamera

Milena Chamera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Cały kurs został przeprowadzony profesjonalnie. Wykłady z teorii były ciekawe, wypełnione wiedzą i ciekawostkami. Jazdy nie stresowały, a atmosfera była bardzo przyjazna. Widać, że instruktorzy mają powołanie i potrafią dobrze przygotować do egzaminu :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pięknie dziękujemy ekipa z RobLech-a

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2022

Natalia Grądowa

Natalia Grądowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, zarówno Pan Robert Leszczyński jak i Paweł Niziołek są świetnymi instruktorami co widać po zdanym egzaminie za 1! Zawsze panowała miła atmosfera i elastyczny grafik, co pozwoli na zdanie prawa jazdy każdemu. Wszelkie pytania i wątpliwości dzięki stałemu kontaktowi z instruktorami są szybko rozwiązywane. Zaangażowanie instruktorów dużo większe niż w innych szkołach. Na prawdę bardzo polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię. Ekipa z RobLech-a

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.03.2022

Katarzyna Inglot

Katarzyna Inglot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Chętnie odpowiada na wszystkie zadane pytania na jazdach jak i wykładach. Bardzo fajna atmosfera na jazdach, dużo opowiadania o jeździe itp. Doskonale przygotowanie do egzaminów, każde zadanie jest doszlifowane do końca i wszystsko tłumaczone. Zero stresów i konfliktów. Bardzo polecam Pana Roberta, świetnie spędzony czas nauki !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuje za.super opinie. Niech się wiedzie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2022

Michał Borowski

Michał Borowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, całkowicie bezstresowo, bardzo dużo przydatnych wskazówek. Bardzo dobrze dopasowany grafik, ciągły kontakt. Serdecznie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się że było ok. Szerokości ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2022

Kamil Kunaszowski

Kamil Kunaszowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przyjemne i spokojne jazdy, świetne przygotowania pod egzamin , serdecznie Polecam !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za super opinię. Niech się kręcą ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.02.2022

Tomasz Mikołajek

Tomasz Mikołajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria ciekawie,nie przynudza :) jazdy pełen profesjonalizm i świetna atmosfera, solidne przygotowanie do egzaminu, gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuje za super opinię

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2022

Wiktor Oskwarek

Wiktor Oskwarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy profesjonalny instruktor luźna atmosfera oraz indywidualne podejście do kursanta i super organizacja polecam każdemu.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszy nas radość naszych kursantów. Pozdrawiam na zielonym.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2022

Aleks Gliwiński

Aleks Gliwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy profesjonalny instruktor luźna atmosfera oraz super organizacja polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za opinię teraz tylko poczekać na prawko i w drogę.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 27.01.2022

Julia Niejadlik

Julia Niejadlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na medal. Wykłady w bardzo przystępnej formie, Pan Robert wytłumaczy ze spokojem każde zagadnienie. Jazdy bez stresu - miła atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, rzetelnie przekazywana wiedza. Nieocenione wsparcie podczas egzaminu. Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za super opinię. Egzamin na medal. Do zobaczenia na zielonym.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.01.2022

Wiktoria Grzywa

Wiktoria Grzywa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Robert oprócz cierpliwości posiada również dar do przekazywania wiedzy. Dzięki jazdą w szkole udało mi się zdać egzamin za drugim podejściem! Wcześniej próbowałam swoich sił w innej szkole w innym mieście, byłam przerażona bo po 30 h bałam się wejść do auta. Pan Robert wyleczył mnie ze strachu i zmotywował do pracy czego efektem jest własnie zdany egzamin!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzę super przygody za kółkiem.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2021

Norbert Mirga

Norbert Mirga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo auto akademie Roblech . Profesjonalne podejście do kursantów, indywidualne podejście.Przyjemna atmosfera podczas jazd.Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego i teoretycznego

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2021

Kalina Szmit

Kalina Szmit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do tej szkoły trafiłam z polecenia znajomych i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Instruktorzy bardzo profesjonalni, cierpliwi i pozytywnie nastawieni. Doskonałe przygotowanie do egzaminów. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2021

Dzoana Ly

Dzoana Ly
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli ktoś jeszcze się namyśla z wyborem szkoły jazdy to na Auto Akademi RobLech powinien zakończyć poszukiwania. Pełen profesjonalizm w rzeczowym przekazywaniu wiedzy i indywidualnemu podejściu do kursanta. Miła atmosfera podczas jazdy, elastyczny grafik. Jednym słowem wszystko na PLUS. Polecam z czystym sumieniem

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2021

Emilia Frankowska

Emilia Frankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, którą mogę polecić każdemu z całego serca. Wykłady bardzo ciekawe, prowadzone z pasją. Pan Robert bardzo cierpliwy, potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć i podnieść na duchu. Jazdy zawsze w miłej atmosferze, dzięki czemu udało się zdać egzamin bez stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię. Na zielonym.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.09.2021

Szymon Mitura

Szymon Mitura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera w samochodzie. Pan Robert dobrze wie jak przekazać wiedzę a z doświadczenia wiem że spora część instruktorów ma z tym problem. W przypadku Pana Roberta profesjonalizm na najwyższy poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za super opinię

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2021

Grzegorz Olatowski

Grzegorz Olatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, instruktor z powołania, zawsze wszystko wytłumaczy, wyjaśni. Świetne przygotowanie do egzaminu, dzięki czemu przebiegł on bez stresu i nic mnie nie zaskoczyło.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.07.2021

Zosia Morawska

Zosia Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor w mieście! Zdecydowanie polecam. Super przygotowanie do egzaminu, Pan Robert cierpliwy, napewno instruktor z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2021

Zuzia Papaj

Zuzia Papaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam, nie da się lepiej trafić. Pan Robert zawsze pozytywnie nastawiony i służy pomocą do samego końca- pozytywnego wyniki egzaminu!!!!!!Jak wybierać to tylko Nauka Jazdy RobLech!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2021

Kinga Lepka

Kinga Lepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor, ktory dodaje skrzydeł. Bardzo bałam sie egzaminu, a dzieki Panu Robertowi okazał sie pestką! Można sie dogadać ze wszystkim spokojnie, ceny atrakcyjne a szkolenie na najwyzszym poziomie. Dodatkowo autko pachnące jeszcze nowością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2021

Marta Majcher

Marta Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w mieście. Instruktor profesjonalny, cierpliwy, z indywidualnym podejściem do każdego kursanta. Pomimo mojego strachu przed jazdą samochodem, po kursie poczułam się pewnie, a egzamin zdałam bezbłędnie. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.04.2021

Monika Szczebak

Monika Szczebak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny, baaaardzo cierpliwy i wyrozumiały instruktor, który ciekawie przekazuje swoją wiedzę. Jazdy odbywają się w miłej atmosferze. Jest z kutsantem do końca- do pozytywnego egzaminu, słóży pomocą i radą. Polecam z całego serducha

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.04.2021

Michał Warchał

Michał Warchał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna obsługa, i bardzo miła atmosfera, bez stresu i bez złości

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2021

Julia Ochocka

Julia Ochocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam, miałam ogromny problem ze zdaniem egzaminu na szczęście pan Robert douczył mnie wszystkich istotnych rzeczy oraz podniósł na duchu za co jestem bardzo wdzięczna właśnie dzięki temu marzenie o prawie jazdy zostało spełnione!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2021

Katarzyna Karpacz

Katarzyna Karpacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła jazdy. Naklepsza w mieście, instruktor najlepszy w mieście. Mega profeska, atmosfera świetna, luźna, koleżeńska. Organizacja dopięta na ostatni guzik. Kontakt z instruktorem możliwy w każdej chwili. Dzięki Robert!!!. Na zielonym !!!!. Polecam, polecam, POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.03.2021

Natalia Cibor

Natalia Cibor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Najlepsza szkoła! Najlepszy, najserdeczniejszy, pozytywny, zawsze uśmiechnięty, konsekwentny instruktor! Podejście indywidualne, elastyczne godziny jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2021

Weronika Grzybowska

Weronika Grzybowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera wszystko dobrze wytłumaczone. Pan Robert jest super da się ze wszystkim dogadać. Polecam prawko zdane za pierwszym

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2021

Kamil Bardas

Kamil Bardas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły jazdy w Świdnicy niż RobLech!!! Super podejście i wspaniałe przekazana wiedza przełożyła się bezpośrednio na pozytywny wynik egzaminu w tak szybkim czasie. Szczerze każdemu polecam. Bezstresowo, na luzie osiągnięty cel. Elastycznie dobierane godziny jazdy praktycznej ustawione pod mój grafik. Udostępniajcie i polecajcie bo Robert robi kawał świetnej roboty i drugiego takiego na Świdnicy nie znajdziecie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2021

Andrzej Chejdysz

Andrzej Chejdysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła nauki jazdy z uczciwym i wyrozumiałym podejściem indywidualnym do każdego kursanta. Pan Robert znakomicie prowadził wykłady, na jazdach można było wiele nauczyć się ,,życia drogowego''. Szkoła jest idealna po względem nauki jazdy , jak i cenowo. Dodatkowo na wyposażeniu szkoły jest nowa Toyota Yaris 2020 (taka jak na wyposażeniu WORD). Gorąco polecam :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak