+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2021

Natalia M ..a ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy, wspaniała atmosfera i podejście do kursanta, świetne przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2021

Joanna K .....k ip: 62.141.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chociaż miałam tylko jazdy doszkalające to jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam tą szkołę jazdy ????. Oczywiście zdałam ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.11.2020

Martyna C .......... ip: 178.36.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam Szkole Jazdy RobLech! Miła i koleżeńska atmosfera na wykładach jak i przy nauce jazdy. Bardzo cierpliwie i spokojnie podchodzi do kursanta.Ze spokojem i wyrozumiałością potrafi nauczyć jeździć kobiety w ciąży !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2020

Kinga B ......... ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor cierpliwy, rzetelny i każdego odpowiednio przygotuje do egzaminu. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2020

Klaudia B ......... ip: 62.141.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super. Polecam !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2020

Seweryn s ..m ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super kurs! Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Maja S ..........a ip: 5.173.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym razem, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Konrad Stachyra

Konrad Stachyra
Opinia niezweryfikowna

Jak najbardziej polecam,Super Instruktor,który dobrze przygotuje do egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2019

Aleksander B .......... ip: 31.60.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, super kurs, super nauka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.04.2019

Katarzyna K ........a ip: 77.252.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy z Panem Robertem to świetnie spędzony czas. Zajęcia praktyczne są dostosowane pod ucznia zarówno jeśli chodzi o grafik jak i tempo nauki. Cieszę się ,że trafiłam na takiego instruktora , który potrafi zrozumieć lęki i niepewność kursanta oraz rozładować stres, dzięki czemu godziny jazd wspominam z uśmiechem. Pan Robert jest osobą, dla której praca jest pasją i to się czuje podczas nauki . Polecam z całego serca tą szkołę i życzę wiele radości zarówno kursantom jak i Panu Robertowi - szerokiej drogi i oby Pan zawsze pozostał takim radosnym nauczycielem:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.11.2018

Anna G ..... ip: 37.47.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła nauki jazdy na 6! :) profesjonalizm, sympatyczna atmosfera oraz indywidualne podejście do kursanta to jej główne atuty. Ciekawie poprowadzona część wykładowa. Zajęcia praktyczne to szkoła "prawdziwego życia" na drodze ;), a nie nauka jazdy pod egzamin. Serdecznie polecam pana Roberta każdemu, kto chce nauczyć się jeździć (niezależnie od wieku ;p)!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.06.2018

Monika O .........a ip: 185.56.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam tę szkołę nauki jazdy. Instruktor z powołania, zawsze spokojnie tłumaczy, nigdy nie podnosił głosu (a czasem się nalezało :D). Jazdy przebiegają w miłej atmosferze. Auto takie samo jak na egazaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.05.2018

Paulina W ........k ip: 176.109.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mialam przyjemnosc jezdzenia pod profesjonalnym okiem Pana Roberta i polecam Go wszystkim kursantom. Dyspozycyjnosc, pedagogiczne podejscie i cierpliwosc. Ezamin zdany za pierwszym razem;) Dziekuje

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.03.2018

Adam L .........i ip: 78.8.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 17.02.2018

Angelina S ........ ip: 5.172.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam tę szkołę. Pełen profesjonalizm, instruktor z powołania który do każdego kursanta ma indywidualne podejście. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu który zdałam bez problemów. Jeśli przyszło by mi wybrać jeszcze raz szkołę nauki jazdy na 100 % znowu wybrała bym tą. ☺☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2018

ip: 176.109.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie polecam tej szkoły jazdy . Zrobiłam kurs po którym nie zostałam odpowiednio przygotowana do egzaminu . Pan Robert zachęca promocjami gratisami jest bardzo dobrym gawedziarzem Ale niestety w moim przypadku a raczej w naszym bo przyszliśmy we dwoje( dostaliśmy promocje) i we dwoje zdac nie możemy. Na atmosferę złego słowa nie powiem bo było miło Ale na zdanie egzaminu niestety się nie przełożyło.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jest mi bardzo przykro że nie udało się Państwu zdać egzaminu za pierwszym razem. Szkoda że nie mamy ze sobą kontaktu i muszę się dowiadywać o tym na forum, że Państwo mają problem ze zdaniem egzaminu.
Każdy z moich kursantów jest traktowany indywidualnie. Egzamin wewnętrzny wypadł pozytywnie i to jest podstawa do wypuszczenia PKK. Nigdy warunki na drodze nie będą takie same. Nie zawsze brak umiejętności jest przyczyną wyniku negatywnego na egzaminie w WORD, może to być np. stres i inne czynniki. Nie wiem jaka była przyczyna oceny negatywnej egzaminu, czy egzamin zakończył się na placu czy w ruchu miejskim. Chętnie bym się dowiedział.
Pozdrawiam,
Robert Leszczyński
Właściciel/ instruktor

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.01.2018

Wiesław S ........ ip: 37.248.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam tą szkołę. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Wykłady nie nudzą. Wykładowca i instruktor Robert ma bardzo dobre podejście do kursanta jest dobrym pedagogiem. Ja nie dawno zakończyłem kurs i bez problemów zdałem egzamin. Jeśli wybierasz się na prawo jazdy i nie wiesz jaką szkołę wybrać to nie zastanawiaj się i wybierz OSK RobLech a na pewno nie pożałujesz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.01.2018

Michał R .....i ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kues w tej szkole bede wspominal naprawde bardzo cieplo. Atmosfera z panem Robertem w aucie fantastyczna, az chce sie jezdzic :D. Poza tym, instruktor bardzo elastyczny, i mzona dopasowac jazdy do siebie. Goraco polecm ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.12.2017

Tomasz K ......i ip: 62.141.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, interesujące wykłady i jazdy w przyjaznej atmosferze , które przynoszą widoczne efekty. Instruktor wykonujący swój zawód z oddaniem i entuzjazmem, utrzymuje pozytywne relacje z kursantami, jest rozmowny, a zarazem wymagający. W tej szkole nauczysz się nie tylko jak zdać egzamin, a także jak radzić sobie na drodze w cięższych sytuacjach. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2017

Michał B ..........i ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, świetny instruktor i miła atmosfera. Prawko bezbłędnie za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2017

Paulina M ......a ip: 37.128.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła bez wątpienia! Jeżeli zastanawiasz się, która szkoła nauki jazdy w Świdnicy będzie dla Ciebie najlepsza to bez żadnego zastanowienia możesz a nawet powinieneś wybrać tą szkołę Pan Robert od pierwszych zajęć zaraża kursantów swoją miłością do jazdy, jest ekspertem w tym co robi i przede wszystkim każda jazda odbywa się bez stresu mimo moich wielu błędów popełnianych notorycznie i częstego nie słuchania poleceń nigdy nie podniósł głosu, chodź wiele razy należało się już po pierwszej godzinie wiedziałam że to był dobry wybór. Jeżeli miałabym wybrać jeszcze raz to napewno wybrałbym tak samo Będę polecać tą szkołę każdemu i jeszcze raz bardzo dziękuję najlepszemu instruktorowi pod słońcem Robertowi Leszczenskiemu za wszystko

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2017

Aneta K ...l ip: 37.128.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna, świetna szkoła. Pan Robert przesympatyczny, zawsze cierpliwy z poczuciem humoru. Szkołę poleciła mi koleżanka i to był dobry wybór. Mają super promocje i najlepiej prowadzony fanpage na FB. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2017

ip: 217.99.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

To co cechuje Pana Roberta to profesjonalizm przede wszystkim i świetne podejście , bardzo cierpliwy miły i sympatyczny naprawdę świetny instruktor , wspaniała atmosfera podczas jazd i dogodne terminy jazdy . Bardzo cierpliwy , mimo mojego stresu i braku wiary w siebie dałam radę :) . Jestem bardzo zadowolona i moim zdaniem nie mogłam wybrać lepszego instruktora jazdy. Bardzo sie cieszę że wybrałam tą szkołe jazdy z Panem Robertem . Zdałam egzamin za 2 razem, długo rozważałam na którą szkołe sie zdecydowac bo nie jestem ze Świdnicy i nie miałam żadnego rozeznania. Jeżeli nadal zastanawiasz się która szkołe jazdy wybrać w Świdnicy- z całego serca polecam Ci Pana Roberta. Jazda z nim to sama przyjemność doskonałe przygotowanie i gwarancja wspaniałego szkolenia się i zdania egzaminu. Dziękuje za wszystko i jestem bardzo wdzięczna bo bez Pana Roberta nie udałoby mi się zdać egzaminu za 2 razem . Polecam każdemu . Pozdrawiam i dozobaczenia na drodze :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2017

a ...n ip: 62.141.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo wysoki poziom, dobrze poprowadzone wykłady w przemiłej atmosferze. Sympatyczny instruktor z poczuciem humoru. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.10.2017

Marysia T .....k ip: 94.254.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

To co cechuje tę szkołę to przede wszystkim: profesjonalizm, przyjazna atmosfera, interesujące zajęcia teoretyczne oraz dogodne terminy jazd. Instruktor- p. Robert to osoba bardzo cierpliwa i wyrozumiała, dzięki czemu jazdy przebiegają w atmosferze sprzyjającej zdobywaniu nowych umiejętności "za kółkiem"- bez stresu i krzyku (chociaż czasami się należało :D). Jazdy odbywają się nie tylko po trasach egzaminacyjnych i w różnych warunkach pogodowych- p. Robertowi nie straszne burze i deszcze :D. Bardzo się cieszę, że postawiłam na tę szkołę. Gdybym miała jeszcze raz wybierać, mój wybór byłby taki sam. Polecam szkołę RobLech- Akademia Auto Świat wszystkim tym, którzy chcą przygotować się nie tylko do egzaminu na prawo jazdy, ale przede wszystkim do samodzielnej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.09.2017

a ....a ip: 62.141.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W tej szkole wykupiłam tylko jazdy dodatkowe, żeby nadrobić zaległości po innej szkole i w końcu zdać egzamin. To był strzał w 10! Egzamin zdany już po kilku godzinach jazdy z panem Robertem. Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Różnica w szkleniu kolosalna. Polecam do zrobienia całego kursu.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2017

a ...k ip: 62.141.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Długo zastanawiałem się nad wyborem szkoły i jestem bardzo zadowolony że wybrałem właśnie tą. Profesjonale przygotowanie do egzaminu ale też do samodzielnej jazdy autem. Już mogę jeździć bo jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2017

Weronika B ....s ip: 176.109.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Osobiście uważam tą szkołę na za najlepszą w Świdnicy! Przede wszystkim z powodu cudownej atmosfery, zdrowego podejścia, dużego pokładu cierpliwości i ogromnej rzetelności! Dodatkowo mnóstwo atrakcyjnych zniżek i promocji!!! Z całego serca gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2017

a ...j ip: 176.109.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Świdnicy polecam osobiście wszystkim osobą które mają jeszcze wątpliwości czy mogą zostać kierowcą. Pełna profeska świetnie wszystko tłumaczone, instruktor z poczuciem humoru więc jazda nigdy nie będzie nudna!!! :DD no i oczywiście nowiutkie autko można powiedzieć że jeszcze pachnie nowością..

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.05.2017

Krzysztof K ..........i ip: 62.141.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam Akademię Auto Świat Świdnica oraz Pana Roberta. To on nauczył mnie jeździć autem i dlatego od teraz już sam mogę prowadzić samochód. Profesjonalizm w 100%!!! Nienaganne podejście do kursanta. Samochód 1 klasa!!! Dla mnie zaczęło się teraz nowe życie. Dziękuję za wzorowe przygotowanie.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak