+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2020

Łukasz Osiński

Łukasz Osiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalny i wyrozumiały instruktor. Zdany egzamin na prawo jazdy praktyczny i teoretyczny za pierwszym razem!!! Zawsze dba o kursanta i wszystko tłumaczy. Ma dobre podejście i potrafi przekazać wiedzę i nauczyć jeździć. Poza tym świetny gość i wspólne jazdy to była przyjemność:) Polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.12.2019

Piotr Ecki

Piotr Ecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca chciałbym Wam polecić OSK Roblech. Robert ma extra podejście do kursanta. Nie krzyczy, nie bije, nie łapie za kolano. Prowadzi elastyczny grafik od rana do nocy więc nie pozwoli Ci znaleźć wymówki. U Roblecha zdajesz naprawdę na luzie, bez stresu czy jakiejś napinki. Lekcje prowadzi stopniowo zwiększając wymagania, czasem wierzy w nas bardziej niż my sami, ale w tym szaleństwie jest metoda. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.11.2019

Zuzanna Kostuń

Zuzanna Kostuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zero stresu wszytko na spokojnie i profesjonalnie. Bez problemów, dzięki tej szkole mam już swoje wymarzone prawo jazdy !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.11.2019

Hania Serafin

Hania Serafin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwy, zaangażowany instruktor, z którym każda jazda odbywała się w miłej atmosferze :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 05.11.2019

Paweł Studnicki

Paweł Studnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Najlepsze przygotowanie. Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.08.2019

Krzysztof Wróblewski

Krzysztof Wróblewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor, profesjonalne podejście!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2019

Bartosz Mirtyński

Bartosz Mirtyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, miła atmosfera i profesjonalnie podejście. Bez problemu przystąpiłem do egzaminu i dzięki Panu Robertowi zdałem za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.07.2019

Agnieszka Hrynacz

Agnieszka Hrynacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor i super atmosfera, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Eliza Moczurad

Eliza Moczurad
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim świetny instruktor, który rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące kierowania autem, doskonale przygotuje do egzaminu i zapewni bezstresową naukę. Pan Robert jest też człowiekiem bardzo cierpliwym, punktualnym i z poczuciem humoru:) Zdecydowanie polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bo praca powinna być pasją ???? Szerokiej drogi Eliza ????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Patrycja Bartosińska

Patrycja Bartosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdemu polecam szkołę Roblech, rzetelne podejście do kursanta , dobra atmosfera i przede wszystkim bezstresowe nauczanie, dzięki panu Robertowi wiem co to cierpliwość i jazda, dzięki niemu uwierzyłam w swoje możliwości i to, że nadaje się na kierowcę, polecam każdemu przyszłemu kierowcy właśnie pana Roberta, nie tylko uczy jak zdać egzamin, uczy jak zachowywać się na drodze, bo egzamin to jedno , a jazda samemu to druga strona medalu, dziękuję:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2019

Daniel Dworaczek

Daniel Dworaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest godna polecenia. Miły instruktor, który wszystkiego nauczy i dobrze wytłumaczy. Miła atmosfera w czasie jazdy, można na spokojnie porozmawiać. Instruktor jest bardzo cierpliwy i opanowany.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2019

Agata Sudomierska

Agata Sudomierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs w OSK RobLech to była czysta przyjemość. Wykłady bardzo ciekawe, prowadzone w profesjonalny sposób, Pan Robert zawsze rozwiewał wszelkie wątpliwości, rysował krzyżówki żeby łatwiej było zrozumieć właściwe zachowanie w danym miejscu na drodze. Jazdy przebiegały w bardzo przyjazdej atmosferze, bez nerwów, na spokojnie. Egzamin zdany za pierwszym razem. Śmiało mogę powiedzieć, że lepiej nie mogłam trafić, jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu. Agata :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.05.2019

Mateusz Porcz

Mateusz Porcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka nie tylko pod egzamin tylko aby być dobrym kierowcom. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2019

Bartek Łach

Bartek Łach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i super instruktor. Wszystko zdane za pierwszym. Polecam!! Bartek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.04.2019

Wiktoria Jagodzinska

Wiktoria Jagodzinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktora bardzo profesjonalne, bez stresu i krzyku. Atmosfera bardzo przyjemna, a na nauki jazdy chodziłam z wielką przyjemnością.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.04.2019

Klaudia Kamionka

Klaudia Kamionka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane na luzie za pierwszym . Bardzo się cieszę, że miałam okazje poznać pana Roberta, dostałam ogromne wsparcie i pomógł mi uwierzyć w siebie. Bezstresowa nauka jazdy w miłej atmosferze.Punktualny ,sympatyczny, wyrozumiały i mega cierpliwy instruktor. Żałuję że RobLech nie był moim pierwszym wyborem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2019

Szymon Charubin

Szymon Charubin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursantów. Gdziny jazdy dopasowan do możliwości kursanta i niesamowicie pozytywna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.04.2019

Miłosz Stróżyk

Miłosz Stróżyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Świdnicy.Świetne podejście do kursanta,świetna atmosfera podczas kursu.Polecam przyszłym kursantom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2019

Damian Jagieło

Damian Jagieło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Świdnicy. Prawko zdane za pierwszym razem. Super instruktor i świetna atmosfera podczas kursu. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Janek Lepka

Janek Lepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktora, super profesjonalne bez presji i stresu. Tłumaczenie jak zachować się podczas egzaminu jak i później w życiu. Na każde jazdy chodziłem z checią i przyjemnością, naprawdę bardzo polecam zapisać się na kurs do Pana Roberta????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Darek Lisiecki

Darek Lisiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

5 gwiazdek mówi same za siebie. Super podejście do kursanta, nacisk na zdanie egzaminu WORD jak i na naukę jazdy od podstaw. Luźna atmosfera w połączeniu z ciężką pracą owocują najlepszą zdawalnością. Dzięki ośrodkowi nauki jazdy RobLech zdałem za pierwszym. Przyjdź i zrób to samo !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Sebastian Borowski

Sebastian Borowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktora w stronę kursantów zawodowe jak i przygotowanie do egzaminów, atmosfera wyśmienita, nic dodać nic ująć:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2019

Karolina Cygora

Karolina Cygora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktor ma profesjonalne podejście do kursanta. Świetnie przygotowuje do egzaminu. Nic tylko polecić przyszłym kursantom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2019

Błażej Banaszczak

Błażej Banaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktora i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Nie pozostaje nic tylko polecić ;)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2019

Rafał Wiszniowski

Rafał Wiszniowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoda było zdawać egzamin państwowy i opuszczać szkołę jazdy i wspaniałą elke. Taka dobra atmosfera i wspaniały instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.12.2018

Angelika Rutowicz

Angelika Rutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne podejście do kursanta, profesjonalne przygotowanie do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2018

Karolina Zięba

Karolina Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z panem Robertem można zdać wszystko! Jest osobą otwartą, zawsze uśmiechniętą, a zarazem opanowaną i potrafiącą wytłumaczyć różne zagadnienia w sposób prosty i szybki. Dla pana Roberta żaden kursant nie jest obojętny, dobiera on sposób nauki oraz podejście, indywidualnie do każdej osoby. Jazda z panem Robertem jako pasażerem to czysta przyjemność, nauka na próbach i błędach oraz dużo zabawy i śmiechu. Dobra atmosfera to duży atut. Mogę śmiało powiedzieć o pany Robercie "instruktor z powołania". Zawsze będę wspaniale wspominać kurs u RobLecha i wszystkim bardzo polecam, bo naprawdę warto! Karolina.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2018

Krzysztof Chmiel

Krzysztof Chmiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście pana Roberta pozwoliło mj zdac egzamin za pierwszym razem i bez żadnego stresu. Na jazdach panuje bardzo przyjemna atmosfera. Jak najbardziej polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2018

Bogumiła Mielcarek

Bogumiła Mielcarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Roberta Leszczyńskiego przedewszystkim za profesjonalizm i cierpliwość .Za zaangażowanie w przygotowaniu mnie do egzaminu .Dzięki spokojowi jaki panował podczas nauki jazd ,bez problemu mogłam zwalczyć stres podczas egzaminu.Dzięki nauce pana Roberta nauczyłam się jak należy jeżdzić samochodem jak reagowac i przewidywać podczas jazdy.Pan Robert ma ogromną wiedzę jest bardzo kulturalny .Polecam wszystkim jeśli chcą zdać za pierwszym razem .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Krystyna Woźniak

Krystyna Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej????instruktor Robert bardzo dobrze przygotowywuje z dbałością o wszelkie zasady ,stwarzając dobrą atmosferę????Egzamin zdany za 1 razem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak